Decathlon - Alles voor je fiets

It’s time to be happy! 5x tips om jezelf gelukkiger te voelen

Iedereen droomt er weleens van: rijk worden en geen geldzorgen meer hebben. Kunnen doen en laten waar je zin in hebt. Maar laten we eerlijk zijn: hoe realistisch is dat nou? En geld maakt niet gelukkig toch? Uiteindelijk gaat het erom dat je gelukkig bent. En dat geluk zit nou eenmaal vooral in jezelf. Gelukkig zijn? Wij geven je 5 tips waardoor jij je happier zult gaan voelen!

Lach de hele dag!

Wat je geeft, krijg je terug. En zo werkt dat ook met lachen. Lach naar de mensen die je tegenkomt. Je zult gegarandeerd veel glimlachen en vriendelijke blikken terugkrijgen. Daar ga je jezelf automatisch happy van voelen! 

Buitenlucht is het beste medicijn

Frisse lucht: waar is het niet goed voor? De buitenlucht draagt nou eenmaal bij aan je geluksgevoel en daarnaast verbetert het je creativiteit én boostert het je geheugen. Daarbij is het heerlijk om de mooie natuur te aanschouwen. Ben dankbaar. Ben gelukkig. 

Trakteer jezelf!

Vaak zijn we beter in anderen verwennen dan in onszelf verwennen. Laten we hier dus even bij stilstaan. Soms mag je jezelf namelijk best eens flink in de watten leggen. Of het nou een mooie jurk is die je voor jezelf koopt, een goed boek, een lekkere massage of een nachtje weg. Maak het zo gek als je zelf wilt! Als jij er maar blij van wordt: daar gaat het om. 

Gooi het eruit

Heb je last van bepaalde dingen? Op het gebied van werk, persoonlijke struggles of wat dan ook: praat het uit! Maak het bespreekbaar en laat het los. Als je rond blijft lopen met dit soort dingen, belemmert dat je geluk. 

Geeft het je energie? Goed! Deze vraag is heel belangrijk. Geeft iets je energie? Of kost iets je vooral energie? In dat laatste geval kun je het beter laten gaan. Kies voor hetgeen waar jij positieve energie van krijgt.

Lijfsportenmiddelen hardloopschoenen
De populairste artikelen
De nieuwste artikelen