Decathlon - Alles voor je fiets

Creatine Ester

Creatine is een stof die voor extra uithoudingsvermogen tijdens trainingen zorgt. Helaas wordt creatine niet optimaal door het lichaam opgenomen. Creatine Ester is een nieuwe doorbraak op dit gebied en heeft een opname die 10x zo goed is al bij gewone creatine. Met creatine hadden sporters al ongelofelijke verhogingen in kracht, maar met Creatine Ester is de krachttoename gemiddeld zelfs 20%. Binnen 6 weken kun je hiermee 2 tot 4 kilogram spiermassa opbouwen. 

Hoe werkt creatine ester?

Creatine is een hulpmiddel voor re-synthese van ATP (de brandstof van je spieren) tijdens een krachttraining. Hoe hoger de concentratie creatine, hoe beter dit proces verloopt. Dit leidt tot meer energie voor de spieren, en dus meer uithoudingsvermogen. Verder zorgt creatine voor een grotere watertoevoer naar de spieren, waardoor ze voller worden. Dit zorgt ook voor extra groei. Creatine wordt helaas niet goed opgenomen omdat creatine door een vetlaag in de membranen heen moet, om naar de spier te komen. Creatine ester heeft deze eigenschap niet en kan makkelijk door de vetlaag heen, omdat de esters die hieraan gekoppeld zijn de creatine lipofiel (goed oplosbaar in vet) maken.

Voordelen van creatine ester

  • Het heeft een betere werking dan gewone creatine
  • Het is vrijwel direct na inname merkbaar.
  • Het geeft een buitengewone kracht toename.
  • Het geeft een snelle toename in spiermassa.
  • Je hebt geen oplaadfase nodig.
  • Het geeft geen vochtophoping in het lichaam.

Creatine ester is een legaal product en kan op verschillende plekken gekocht worden. Het wordt aangeboden in verschillende sportwinkels en drogisterijen, maar het is ook makkelijk te kopen via internet. 
 

Lijfsportenmiddelen hardloopschoenen
De populairste artikelen
De nieuwste artikelen