Decathlon - Alles voor je fiets

Fatburners

Fatburners zijn een van de bekendste voedingssupplementen als het gaat om afvallen. Fatburners worden ook wel vetverbranders genoemd. Dit is een erg populair product. Dit komt door de werking van het product. Het zorgt er voor dat het verbranden van vet versneld wordt. De stoffen in deze product zorgen er voor dat een aantal zaken opgepept worden. Dit geeft energie en stimuleert de vetverbranding en de stofwisseling. Fatburners gaan vaker samen met supplementen die er voor zorgen dat het hongergevoel wegblijft. Er zijn verschillende fatburners, zoals groene thee-extraxt, chroompillen en Chitosan.

Thermogenisis

Een voedingssupplement dat er voor moet zorgen dat je vet verbrandt heeft invloed op het proces van thermogenisis. Dit betekent in andere worden het afbreken van lichaamsvet. Als de stofwisseling stijgt dan gaat het proces in zijn werking en zullen de opgeslagen voorraden verbrandt worden. Dit is nodig om de energie te leveren aan de verhoogde stofwisseling. 

Bij het nemen van deze supplementen is het altijd belangrijk om je dagelijkse voeding goed bij te houden. Alleen deze supplementen gaan je niet helpen. Als u een slecht eetpatroon heeft dan zal de werking van fatburners u flink tegenvallen. De beste manier om af te vallen is dus niet een fatburner innemen en voor de rest niks doen. Het is in combinatie met een goede levensstijl en een gezond eetpatroon een goede manier om af te vallen.

Effect Fatburners

Het is onduidelijk of fatburners nou wel echt veel zin hebben. Er zijn namelijk niet al te veel wetenschappelijke onderbouwingen die laten weten of het echt helpt. Zoals al eerder genoemd moet het altijd in combinatie met andere dingen. Het is uiteindelijk ook mogelijk dat je lichaam er aan gewend raakt, waardoor het effect minder wordt. De vetverbranders die in Nederland te kopen zijn, zijn wel getest door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Deze bevatten dus geen verboden en gevaarlijke stoffen. De stoffen die wel in het product zitten, worden aangeboden in de toegestane hoeveelheden. De conclusie is dus dat fatburners verkocht mogen worden in Nederland en geen gevaarlijke stoffen bevatten. 

Lijfsportenmiddelen hardloopschoenen
De populairste artikelen
De nieuwste artikelen